L : Change the world
Thursday, April 23, 2009
BARRY,JORDAN AND SHIMING TAGGED ME TO DO THIS
1. Beside your lips, where is the favourite part you get kissed?
Ans: no where
2. How do you feel when you wake up this morning?
Ans: tired i slept at 12 this morning
3. Who was the last person you took picture with?
Ans: not sure
4. Would you consider yourself to be spoiled?
Ans:maybe
5.Would you ever donate blood?
Ans: yes all of my family members have donated blood b4
6. Have you ever had a best friend who was the opposite sex?
Ans: yes
7. Do you wan someone dead?
Ans: yes if i hate tat person to the core
8. What does your last message says?
Ans: dono
9. What are you thinking right now?
Ans: hope tmr ncc can march properly
10. Do you wish someone to be with you right now?
Ans:no
11. What is the time you go to bed last night?
Ans: 12am
12. Where did you buy the T-shirt you are wearing now?
Ans: 4 got le
13. Is someone on your mind right now?
Ans: no
14. Who was the last person who texted you?
Ans: freddy my primary sch friend

15.People tagged to do this quiz but do not tag back the same person.
1) Ron
2) ChunChuan
3) Terence
4) Ker Yan
5) Sin Hai
6) Hui Wen
7) Shi Ming
8) Barry
9) Jerrold
10)Esther

16. Who is 2(Chun Chuan) having a relationship with?
Ans: HuI Wen la is damn obvious
17. Is 3(Terence) a male or female?
Ans: Im not so sure about tat cause he is neither a boy nor a girl
18. If 7(Shi Ming) & 10(Esther) gets together will it be a good thing?
Ans: of course la they are a couple made in heaven!!!
19. What is 1(Ron) studying about?
Ans: The same thing as i am studying
20. Is number 4(Ker Yan) single?
Ans: NO!!! He is attached to xinmin!!!!
21. Say something about number 5(Sin Hai)?
Ans: He is a veri gualan and deesiao kia
22. What do you think about 3(Terence) & 6(Hui Wen) together?
Ans: I think tat is a veri good thing as they both are another couple made in heaven
23. Describe number 9 (Jerrold)?
Ans: He is a dua ki and a gorilla and is very childish as he still loves BEN 10!!!OMG
24. What will you do if number 6(Hui Wen) & 7(Shi Ming) fight?
Ans: It is very impossible as shiming don even go near her even if they fite i will let shiming whack her and close a eye LOL!!!
25. Do you like number 8(Barry)?
Ans:of course la he is my father leh!!

posted @ Thursday, April 23, 2009
theDISCLAIMER
WELCOME! =D

Do not SPAM PLEASE!!!THANK YOU!!!!

bold italic underline strikeout


thePROFILE
Name:Lim Bing Zheng
Age:13
School:Manjusri
CCA:NCC
DOB:15 October 1995


Likez
Arsenal
Friends
Playing computer games


Hatez
EXAMS!!!!

Shooting Star
Arsenal win EPL and CHAMPIONS LEAGUE

Linkz
1C 08
2C 09
Barry
ChingYee
Chun Chuan
Cynthia
Dion
Emelia
Esther
Javier
Jerrold
Jia Jia
Jia Xin
Joel lim
Jordan
Jun Hao
Mendel
Pearlyn
Pin Hui
Ron
Shi Ming
Sin Hai
Terence
Wen Feng
Wen Shi
Ying tong
Yuan Yiin
Zi Ling
not here???tell me ur url

thePAST

October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009

Chatz

Great Songz


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com



CREDITS
host by: blogger
Image: x x
Brush: o o
Designer: wintermin
Please leave the credits alone.